Bemutatkozás

Általános igazság, hogy a futball egy olyan szenvedély, amely nélkül lehet élni, csak nem érdemes. Ügynökségünk a hazai futball játékosok érdekében jött létre, azért hogy mindenkinek meglegyen a lehetősége a fejlődésre, a folyamatos továbblépésre.

Hisszük azt, hogy játékosaink megfelelő odafigyeléssel és törődéssel, nem csak a pályán nyújthatnak kimagasló teljesítményt, hanem a pályán kívül is.

A tudatos nevelés már gyermekkorban kezdődik, és a folyamatos segítségnyújtásunk mellet, arra törekszünk, hogy a játékosaink a helyes emberi úton maradhassanak a számukra kritikus időkben is. Feladatunk nem csupán egy egyszerű értékesítés, hanem egy konkrét életpálya modell felépítése. Irodánk egy „lehetőség” arra, hogy mindenki megvalósíthassa álmait.

Célkitűzésünk: a nemzetközi mezőnyben meghatározó szerepet betöltő csapatokhoz juttatni a játékosainkat. A játékosaink teljes körű menedzselése és érdekeiknek képviselete oly módon, hogy a játékos a pályafutása befejeztével is teljes értékű életet tudjon élni, annak színvonalának csökkenése nélkül. A játékosaink kiegyensúlyozottságának megteremtése.